Dashcam Binnenspiegel+GPS

  • Model: Dashcam BS12+GPS
  • Beschikbaarheid: In bestelling bij Fabriek
  • € 225,00
  • € 175,00Zoek u een Dashcam maar mag die niet opvallen in uw auto?
Denk dan is aan een binnenspiegel als dashcam camera BS12+GPS.

Het ziet er niet alleen uit als een binnenspiegel, het is ook een binnenspiegel.
U kunt er gewoon mee naar achteren kijken, alleen heeft deze binnenspiegel er een dashcam in zitten die dat ziet wat er voor u op de weg gebeurt.

We kregen steeds meer mensen die bang waren dat de dashcam te veel opviel als die zo aan het voorraam hangt met een zuignap.
Daarom hebben we deze spiegel dashcam.
Die gaat gewoon over de bestaande binnen spiegel en ziet er dus ook gewoon uit als een binnenspiegel, en van buiten zie je geen dashcam meer op het raam zitten.

Deze spiegel dashcam maakt gebruik van de laatste Ambarella processor A12.
Die wordt ook gebruikt in de BL1200+GPS onze best verkochte dashcam.
Dat wat de BL1200+GPS heeft en kan doet deze BS12+GPS ook.

Zo hebben we ook hier een beeld resolutie van.
— 2560 X 1440P 30fps    
— HDR 2560 X 1440P 30fps
— 2304 X 1296P 30fps
— 1920 X 1080P 60fps
— 1920 X 1080P 30fps
— HDR 1920 X 1080P 30fps
— 1280 X 720P 60fps

En dat allemaal bij een kijkhoek van 170°.

Door de HDR-functie zien we ook bij weinig licht heel erg veel.
En overdag hebben net zulk mooi beeld als de BL1200+GPS.

Ook heeft deze spiegel dashcam GPS, waardoor we in het display de snelheid zien en natuurlijk ook bij het afspelen.
Ook kunnen we dan terug kijken waar we hebben gereden.

Het display zit in de spiegel verwerkt en is mooi groot zodat we eenvoudig terug kunnen kijken en instellingen kunnen instellen.

Natuurlijk is het ook mogelijk het display uit te schakelen zodat we een gewone spiegel hebben hangen en u normaal achteruit kan kijken.
Met het display aan zien we ook nog steeds genoeg omdat de spiegel iets groter is dan een normale spiegel.

spiegel dashcam met GPS


Dashcam Night Vision

Door dat deze spiegel dashcam is voorzien van een HDR functie zal deze in staat zijn bij zeer weinig licht zeer goede / bruikbare opname te maken. De HDR techniek binnen deze camera past zijn gevoeligheid aan waardoor deze camera altijd goede / bruikbare opname maakt.

Zelfs overdag zorgt deze techniek ervoor dat de beelden van opnamen in schaduwrijke omgeving bruikbare beelden opleveren.  Dit komt heel goed van pas als we in de stad rijden waar veel donkere situatie voorkomen. Maar ook in bosrijk gebied waar het van heel licht ineens donker kan zijn door het bladerdek, of als we een tunnel in of uit rijden.
De HDR techniek in deze dashcam past zich razendsnel aan de situatie zodat deze altijd bruikbare beelden van hoge kwaliteit vastlegt op de een micro SD kaart.


Dashcam loop recording

De BS12+GPS maakt  gebruik van Looprecording.
Deze functie zorgt ervoor dat de recente opname altijd worden opgeslagen op de SD kaart zodat er geen opnamen verloren gaan omdat de SD kaart vol was. De loop recording overschrijft bij ruimtegebrek altijd als eerst de oudste opnamen op de SD kaart. Hierdoor hoeft u nooit ruimte vrij te maken op de SD kaart als deze dreigt vol te raken.


Dashcam Video opslag

samsung-micro-sdhc-64gbDe beelden die worden opgenomen door de BS12+GPS  moeten worden opgeslagen op een SD geheugenkaart. Daar deze spiegel dashcam gebruik maakt van de nieuwste Ambarella processor A12 techniek kunnen we een geheugenkaart gebruiken met een opslagcapaciteit tot wel 512GB maximaal. Het gebruik van een SD kaart met een opslagcapaciteit van 128Gb of een 64GB behoort ook tot de mogelijk. De meeste voorkeur van de gebruikers van de spiegel dashcam gaat uit naar het gebruik van een 64GB SD kaart.
Dit omdat de dashcam dan toch een redelijk lange periode heeft qua opslagruimte om de gemaakte opnamen  op te slaan op een SD kaart. Met het voordeel dat we een langere periode de mogelijkheid hebben om de opgeslagen beelden terug kunnen kijken.
Door de functie “loop recording” worden de recente beelden altijd opgeslagen.


 LET OP: 
Geheugenkaart niet standaard inbegrepen.
En zonder geheugenkaart kunt u geen beelden opslaan,
DUS vergeet niet de geheugenkaart er bij te bestellen !


Dashcam-Audio-recording

Niet alleen maak de spiegel dashcam kwaliteit hoge video opnamen maar maakt deze indien wenselijk ook tijdens de video opnamen reaal time audio opnamen in het voertuig zelf. Hiermee kunt u dus aantonen dat er door de politie geen sirene werd gebruikt of dat er hard werd geremd. Maar ook de gesprekken die u handsfree met uw telefoon voert worden opgenomen zodat u werkelijk kan bewijzen dat uw werkgever in dat telefonische gesprek uw bonus / loonverhoging heeft belooft en zelfs heeft bevestigd. Maar ook een gesprek met een persoon in het voertuig wordt realtime vastgelegd en kan later via de computer / laptop terug geluisterd worden en als bewijs bewaard worden op uw PC / Laptop. Daardoor bent u in staat nog na een lange periode aan te tonen wat er gezegd / afgesproken is op de dag, tijdstip en zelfs uw GPS positie op dat moment.


Dashcam Beelden bekijken

De gemaakt opnamen zijn eenvoudig terug te kijken. Het is mogelijk om de gemaakte opnamen direct ter plaatsen te  tonen in de spiegel dashcam zelf. Echter, om de opgenomen beelden terug te kijken met daarbij alle beschikbare informatie bestaat de mogelijk om via beschikbare software de SD kaart via PC / Laptop / Mac op hoge kwaliteit te bekijken. U zult zich verbazen over de hoge kwaliteit van de opgeslagen beelden en hoe gedetailleerd deze zijn en ervaren dat de opgenomen beelden van deze spiegel dashcam kunnen bijdragen bij een conflict en/of overtreding en/of bewijs of rijgedrag. Door gebruik te maken van de beschikbare software zal deze de verkregen informatie die tijdens het gebruik zijn opgeslagen door de spiegel dashcam getoond worden naast de vertoonde beelden. Zo zal reaal time aan de opgenomen beelden uw positie van uw voertuig getoond worden op een gedetailleerde kaart met daarbij aangegeven door een lijn vanaf welke GPS positie deze opname is gestart en waar deze is beëindigd.
Dit alemaal met de vele data wat betreft de opnamen zoals tijd en datum, snelheid, GPS positie, G krachten, X cynisch en Y cynisch voertuig. Daarbij tevens ook de audio opnamen welke de spiegel dashcam heeft gemaakt in het voertuig zoals hierboven beschreven.

Tevens is het dan ook mogelijk om een back-up van de bestanden te maken op uw computer / laptop zodat u voor eigen gebruik een archief kunt aanleggen. Tevens kunt u dan ook de bestanden van de SD kaart verwijderen en deze formatteren om deze vervolgens terug te plaatsen in uw binnenspiegel dashcam.


Dashcam-ADAS-functie

Natuurlijk beschikt deze spiegel camera ook over de ADAS functie.
Deze functie gaat bepalen hoe snel u rijd en meet de afstand van u voorganger, is deze afstand te kort krijgt u een signaal dat u te dicht op u voorganger rijd.
Ook wordt u gewaarschuwd als u belijning van de weg over gaat.
Deze functie kan erg makkelijk zijn maar ook kunt u deze functie in het menu van de spiegel dashcam uitschakelen.


Dashcam GPS Module

De GPS functie in de spiegel camera is een belangrijk onderdeel van een goede dashcam. Het registreert niet alleen de snelheid van het voertuig maar ook wat uw positie was op een bepaalde datum en het tijdstip op de seconde nauwkeurig. Deze data wordt opgeslagen bij de video bestanden die de spiegel dashcam vastlegt zodat u deze later weer kunt raadplegen. Ook is deze informatie indien wenselijk realtime te zien in het beeld van de spiegel dashcam (bij HDR groot of zonder HDR klein).
Daar deze gegevens heel belangrijk zijn bij het tonen van de beelden als er bijvoorbeeld wat gebeurt, is hebben we niet bespaard op de GPS ontvanger. Er is gekozen voor een zeer goede gevoelige extern GPS ontvanger die voorzien is van een ruime lengte aan aansluitkabel.

Hierdoor is het mogelijk om de GPS ontvanger op een goede maar onopvallende plaats op het raam te monteren. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed GPS signaal wat u vervolgens de juiste informatie over uw rit oplevert. We adviseren u wel de GPS ontvanger zo ver mogelijk van de spiegel dashcam op het raam te monteren.


Dashcam G Sensor

De spiegel dashcam is voorzien van een gevoelige instelbare G-sensor. Deze G-sensor registreert de G kracht die uitgevoerd wordt op uw voertuig.
Als de  G-sensor in de spiegel dashcam een bepaalde beweging / kracht voelt zoals bijvoorbeeld een aanrijding dan zal de G-sensor er voor zorgen dat die beelden zo worden opgeslagen dat ze niet overschreven kunnen worden, zelfs niet door de loop recording functie. Dit is natuurlijk veilig als er iets gebeurd. U zult deze belangrijke opnamen handmatig moeten verwijderen.


Dashcam Motion detection

De motion detectie is een speciale extra functie in deze spiegel dashcam en is uitsluitend toe te passen als we ervoor gekozen hebben de camera op constante stroom aan te sluiten. Daarbij werkt deze functie uitsluitend optimaal bij een voertuig wat geparkeerd staat en niet tijdens het rijden met het voertuig geactiveerd staat omdat deze functie uitsluitend beelden vastlegt als er bewegingen worden vastgesteld door de camera. Registreert deze geen bewegingen dan zal hij de camera uitschakelen tot de volgende beweging wordt vastgesteld.
De motion decection is eigenlijk uw elektronische waakhond die u activeert als u besluit uw voertuig parkeert maar het toch eigenlijk niet vertrouwd. Deze functie moet u dan ook handmatig aan en uitzetten. Zodra de spiegel dashcam bewegingen binnen zijn zichtveld registreert worden deze opgeslagen op zijn aanwezig SD kaart. De opnamen starten al bij het signaleren van bewegingen, uw voertuig hoeft dus niet aangeraakt te worden. Mochten personen interesse hebben in goederen die aanwezig zijn in uw voertuig en rond uw voertuig lopen om te kijken of deze aanwezig zijn, dan staan deze personen op beeld met daarbij datum, tijdstip en GPS positie. Maar ook als de parkeerwachter een bekeuring onder uw ruitenwisser plaats hoewel u kaartje nog 3 minuten geldig was of u daar nog mocht parkeren tot een bepaalde tijd is vastgelegd. Een beter bewijs heeft u niet in handen.


Dashcam Parking Functie

Tevens is de spiegel dashcam voorzien van een parking functie, deze is zeer geschikt al u, uw auto parkeert en u bent bang dat er iemand tegen uw auto rijd.
Deze functie zal als hij in het menu is ingesteld automatische actief worden als u het voertuig verlaat en starten met opnamen als er iemand tegen uw voertuig aan komt.
Dit is redelijk gevoelig zo kan die al gaan filmen als u het portier te hart dicht doet.
Dat is natuurlijk alleen maar goed dan zien we ook bij een kleine aanrijding tijdens het parkeren wat er is, gebeurt. Natuurlijk neemt de spiegel dashcam alleen de beelden op binnen het zichtbereik van de camera. Op het moment dat men de zijkant en/of achterzijde van het voertuig raakt, zal dit niet op beeld worden vastgelegd. Wel zal de spiegel dashcam een opnamen maken omdat hij iets voelde. U kunt vervolgens op deze beelden wel zien hoe laat het plaats vond, welke getuigen er op beeld staan en wie weet rijd de veroorzaker van de schade aan uw voertuig nog wel weg en wordt dit ook vastgelegd. 
Deze functie werkt via de accu van de camera en deze is goed voor 24 uur parkeeroppas.


Dashcam-Foto-functie

De spiegel dashcam is tevens voorzien van een foto functie. Met deze functie kunt u handmatig via de spiegel dashcam foto’s maken die worden opgeslagen op de aanwezig SD kaart.


Dashcam-Voltage

De spiegel camera is te gebruiken in voertuigen met 12 of 24 volt aansluiting.
Dus is de camera ook geschikt om op de vrachtwagen te gebruiken. De standaard aansluiting is via de sigarettenaansteker. Deze is voorzien van een kabel van 3 meter lang, u heeft dan ook genoeg kabel om het geheel netjes weg te werken en er geen kabels zichtbaar zijn. Indien u besluit de spiegel dashcam voor vast in uw voertuig te monteren dan adviseren we echter de camera aansluiten op de aanwezige direct stroom. Hiervoor kunt u gebruik maken van de Dashcam continue voeding kabel 12 / 24 volt. Hierdoor vervalt de sigarettenaansteker aansluiting. We kunnen nu de spiegel dashcam direct in de zekering kast aan sluiten. Om de continue voedingskabel te zekeren bestaat een speciale zekering adapter. Deze doet u in een bestaande zekering, de zekering die er uit komt, doet u weer in de adapter en de extra zekering van 15 Ampère doet u ook in de adapter, nu sluit u op de rode draad de continue voeding aan en de zwarte op een aard punt van uw auto.

Deze montage heeft veel voordelen. De spiegel dashcam start gelijk automatische met opnemen als u het contact aanzet, daarbij gaat de spiegel dashcam ook automatische uit als u het contact uit zet en zal (indien ingesteld) deze gelijk de parking functie activeren. Doordat de kabels netjes zijn weggewerkt ziet uw voertuig er netjes uit en zal het uw opvallen dat u helemaal vergeet van de  aanwezigheid van de spiegel dashcam. Dit natuurlijk omdat het geheel automatische gaat en u er geen omkijken meer naar heeft.  Tot dat er iets plaats vind waarbij de beelden van uw spiegel dashcam zeer welkom zijn.


Dashcam Plug en Play

De spiegel dashcam is zeer eenvoudig te bedienen en te bevestigen zonder ook maar één schroefje vast te draaien. De spiegel plaats u voor uw eigen spiegel en wordt vast gezet met rubber bandjes, deze voorkomen dat u wat beschadigt. Door dit bevestigingssysteem kunt u de spiegel dashcam weer eenvoudig monteren om deze in een ander voertuig te monteren. 
De voedingskabel is net als het aansluitsnoer van de GPS ontvanger lang genoeg en eenvoudig langs het raam weg te werken. De stekker gaat gewoon in de sigarettenaansteker en de GPS ontvanger monteert u op een onopvallende plaats op het raam.

Nadat u de SD kaart heeft geplaatst in de spiegel dashcam kunt u via het menu wat opvraagbaar is door op de spiegel dashcam de knop M te drukken  in de Nederlandse taal deze dashcam naar uw wens instellen. Daarna kunt u de spiegel dashcam zodanig afstellen dat zijn opnamen gedeelte optimaal is. Daar het mogelijk is om de lens van de spiegel dashcam iets bij te draaien kunt u het geheel zo afstellen zodat deze  perfect opnamen vastlegt.


Dashcam In verpakking

In de verpakking vinden we natuurlijk de spiegel dashcam.
Een voeding kabel voor 12 of 24 volt met stekker voor in de sigarettenaansteker.
Een GPS ontvanger met 3M plak strip voor een montage op de binnenzijde van het raam.
En een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing. De camera software (menu) is voorzien van de Nederlandse taal.

Dashcam binnenspiegel met GPS
 


geheugenkaart-nodig

 Dashcam Blackview

catalog Sheet

                                                          
Artikel TypeAuto-accessoires Car Cam
Artikel NummerDashcam BS12+GPS
Model jaar2016
KleurZwart
LEDcross
Batterybuilt in 350mAh lithium battery
High Definitiontick
Kaartsleuf voortick  Micro SDHC/SDXC max 512 GB klasse 10  (niet inbegrepen)
Aanbevolen geheugen Samsung evo 64 GB klasse 10
Interne opslagcross 
TFT schermtick  5,0"
Camera draaibaar tick
Microfoon tick
Dag en nacht standtick  Automatisch
TFT uit klapbaar cross
Horizontale zichthoek170°
Lens sensorOV4689 (5 mega pixels)
Audio opnametick
VideoformaatMP4
HDMItick
Super FHD:2560*1440P/30fpstick
Super FHD HDR :2560*1440P/30fpstick
FHD:2304*1296P/30fpstick
FHD: 1920*1080P/60fpstick
FHD: 1920*1080 / 30fpstick
FHD HDR 1920*1080 / 30fpstick
HD 1280*720 / 60fpstick
Video compressietick  H.264
processor tick    Ambarella A12LA55
Frames per seconde30 fps / 60 fps
Speciale kenmerken
Ingebouwde microfoontick
Speakerstick
Nightzichttick
ADAStick
Automatisch video-opnametick
Bewegingsdetectie auto aan / uittick
Loop opnamentick
GPS mousetick
G sensor tick
Zoom Functie cross
Speed limit controletick
Parkeer functietick
Tijd / datum in scherm tick
Andere functies
Connectors
Mini USB 2.0tick
AV-uitgangcross
HDMI-uitgangtick
GPS-ingangtick
Ander
Product gewicht0.0 kg
Item Afmetingen0 x 0 x 0 cm
Totaal gewicht0.0 kg
Afmetingen van de verpakking0.0 x 0.0 x 0.0 cm
Bij levering inbegrepen
Battery insite cameratick
USB-kabeltick
Auto Opladertick
Handleidingtick  Menu Camera Nederlands
Gebruiksaanwijzingtick  Gebruiksaanwijzing Nederlands
GPS-moduletick
Audio Video Kabelcross
HDMI kabelcross
CD romcross
Verpakkingenfull color doos
Garantie 12 maanden

Betekenis

cross = niet aanwezig in deze camera

tick =  Wel aanwezig in deze camera


Camera is te gebruiken bij voertuigen met een binnen spiegel.
Zonder binnenspiegel kunt u deze spiegel dashcam niet gebruiken.


geheugenkaart nodig

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Extra koop-tip

5 stuks Kabelclips 3m

5 stuks Kabelclips 3m

Kabel clips met een 3M plak strip voor het eenvoudig weg werken van de kabels van uw dashcam. Te ge..

€ 2,50 Excl. BTW: € 2,07

Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Vanaf € 60,- Gratis verzending in Nederland en België

Info


Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit, Laat het ons weten per e-mail of telefoon en dan helpen wij u graag.

Voorraad


Wij leveren al onze producten uit eigen voorraad. U bent dus verzekerd van een snelle levering

Retour


Niet tevreden?
Stuur het dan binnen 14 dagen retour.

Betalen


Bij ons kunt u veilig en snel betalen met iDeal veilig via uw eigen bank.
Factuur met BTW vermelding.

Afhalen


Afhalen is bij ons mogelijk dit moet wel even op afspraak. Inbouwen is bij ons ook mogelijk