Privacy Policy

Privacy-Policy-www.123carcam.nl

 

Privacy, de bescherming van uw privacy bij het gebruik van onze website is belangrijk voor ons

 

We zijn blij dat u onze website bezoekt en bedankt voor uw interesse! De bescherming van uw privacy bij het gebruik van onze website is belangrijk voor ons, dus houd rekening met de onderstaande informatie over hoe u met uw informatie omgaat:

 

Inhoud

1) Grondbeginselen voor de verwerking van persoonsgegevens.

2) Openbaarmaking van persoonsgegevens voor het verwerken van bestellingen.

3) Openbaarmaking van persoonlijke gegevens voor krediet- en identiteitscontroles en scoren bij de aankoop op factuur.

4) Cookies.

5) Gebruik van sociale plug-ins.

6) Gebruik van video's (bijv. Youtube, Vimeo).

7) Gebruik Google AdWords Conversion Tracking.

8) Google Certified Merchant-programma.

9) Webanalyseservice.

10) Retargeting / remarketing / verwijzingsadvertenties.

11) Google reCAPTCHA..

12) Google Maps.

13) Uw rechten en contact.

14) Veilig Contact via de site of via Email door SSL..

 

 

1) Grondbeginselen voor de verwerking van persoonsgegevens

U kunt onze website bezoeken zonder persoonlijke informatie te verstrekken.
Telkens wanneer u onze website bezoekt, worden gebruiksgegevens verzonden door de betreffende internetbrowser en opgeslagen in logbestanden, de zogenaamde serverlogbestanden, zoals datum en tijd van de oproep, naam van de geopende pagina, overgedragen datavolume en de aanvragende provider. Deze gegevens kunnen niet worden toegewezen aan een specifieke persoon en dienen uitsluitend om een ​​probleemloze werking van onze website te garanderen en om ons aanbod te verbeteren.

Persoonlijke gegevens worden verzameld als u ons deze informatie vrijwillig verstrekt met het oog op het uitvoeren van een contract of het openen van een klantenaccount.
Welke gegevens worden verzameld, is te zien op de respectievelijke invoerformulieren.
Een verwijdering van uw klantenaccount is op elk moment mogelijk en kan worden gedaan door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactoptie.
We bewaren en gebruiken de gegevens die u hebt verstrekt voor de uitvoering van het contract.
Na het voltooien van het contract of het verwijderen van uw klantaccount, worden uw gegevens geblokkeerd met betrekking tot fiscale en commerciële bewaartermijnen, verwijderd na het verstrijken van deze perioden, tenzij u uitdrukkelijk hebt ingestemd met een verder gebruik van uw gegevens of een wettelijk toegestaan ​​gebruik van verdere gegevens door onze kant welke wij u hieronder zullen informeren.

Wanneer u contact met ons opneemt (bijv. Via contactformulier of e-mail), worden persoonlijke gegevens verzameld. Welke gegevens worden verzameld in het geval van een contactformulier is te vinden op het betreffende contactformulier. Deze gegevens worden uitsluitend opgeslagen en gebruikt voor het beantwoorden van uw verzoek of voor het tot stand brengen van contact en de bijbehorende technische administratie. Uw gegevens zullen worden verwijderd na de definitieve verwerking van uw verzoek, indien u dit wenst en de verwijdering geen wettelijke opslagvereisten uitsluiten.

Bovendien worden persoonlijke gegevens verzameld wanneer u zich aanmeldt voor onze e-mailnieuwsbrief. Deze gegevens worden door ons gebruikt voor onze eigen promotionele doeleinden in de vorm van onze e-mailnieuwsbrief, als u hier als volgt uitdrukkelijk mee hebt ingestemd:

"Ik ga ermee akkoord dat u mij periodiek per e-mail informatie over het volgende assortiment zult sturen: Dashcams, Dashcam accessoires, Blog berichten, mooie nieuwe dashcam beelden." Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken. "

U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven voor de nieuwsbrief via de link in de nieuwsbrief of door ons een passend bericht te sturen of door in te loggen met u account .
Na annulering wordt uw e-mailadres onmiddellijk verwijderd in onze nieuwsbrief-mailinglijst.

Voor uw eigen reclamedoeleinden behouden wij ons het recht voor om uw voor- en achternaam, postadres en - of bedrijfsnaam in om samengevatte lijsten op te slaan en deze te gebruiken om interessante aanbiedingen en informatie over onze producten per post te verzenden. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen de opslag en het gebruik van uw gegevens door een bericht te sturen naar de onderstaande contactoptie.

 

2) Openbaarmaking van persoonsgegevens voor het verwerken van bestellingen

Orderverwerking vindt plaats via eigen magazijn. We zullen uw informatie niet delen om uw online bestelling te verwerken. Orderverwerking vind plaats door een uit geprinte factuur die we bij de bestelling voegen voor uw eigen controle.

2.1 De persoonlijke gegevens die door ons worden verzameld, worden doorgegeven aan het transportbedrijf in opdracht van de levering binnen de reikwijdte van het contract, voor zover dit noodzakelijk is voor de levering van de goederen. We geven uw betalingsgegevens door als onderdeel van de verwerking van betalingen aan de opdracht gevende bank.

2.2 Bij betaling via PayPal, creditcard via PayPal, automatische incasso via PayPal of - indien aangeboden - "Aankoop op rekening" via PayPal, zullen wij uw betalingsgegevens in het kader van de betalingsverwerking overdragen aan PayPal (Europe) S.à rl et Cie, SCA, 22- 24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (hierna "PayPal"), ga verder. PayPal reserveert zichzelf voor de betaalmethodes creditcard via PayPal, automatische incasso via PayPal of - indien aangeboden - "aankoop op rekening" via PayPal voor het uitvoeren van een kredietcontrole. Het resultaat van de kredietcontrole van de statistische kans op wanbetaling wordt door PayPal gebruikt om te beslissen over de voorziening van de respectieve betaalmethode. Het kredietrapport kan waarschijnlijkheidswaarden bevatten (zogenaamde scorewaarden). Voor zover scorewaarden zijn opgenomen in de resultaten van de credit rating, zijn ze gebaseerd op een wetenschappelijk erkende wiskundig-statistische procedure. De berekening van scorewaarden omvat, onder andere, adresgegevens. Voor meer informatie over gegevensbescherming, onder andere aan de gebruikte kredietinformatiebureaus, raadpleegt u het privacy beleid van PayPal: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-full

2.3 Als u kiest voor de betaalmethode iDeal, MisterCash, SofortBanking,, wordt de betaling uitgevoerd via de betalingsdienstaanbieder Sisow. Hier zijn uw betalingsgegevens (bijv. Betalingsbedrag, informatie over de begunstigde) en uw bevestiging dat de betalingsgegevens juist zijn, verzameld door Sisow om de betaling uit te voeren, verwerkt en doorgestuurd naar uw bank. Sisow authentiseert de betaling via de authenticatieprocedure die voor u bij uw bank is opgeslagen. Meer informatie over de overdracht en verwerking van uw gegevens vindt u in de privacyverklaring van Sisow, die u kunt bekijken op de volgende link: https://www.sisow.nl/Sisow/down.aspx?doc=Privacyverklaring%20Sisow_v_2_0_.pdf
Maakt u gebruik van de betaalmethode overschrijven, dan heeft u te maken met de privacyverklaring van u eigen bank en onze bank namelijk Rabobank.
Voor de privacyverklaring van de Rabobank kijkt u op: https://www.rabobank.nl/particulieren/privacy/

2.4 Indien de goederen worden geleverd door PostNL (PostNL , Prinses Beatrixlaan 23
2595 AK 's-Gravenhage Telefoon: 088 - 22 55 555), zullen wij uw e-mailadres verstrekken voorafgaand aan de levering van de goederen met het oog op de coördinatie van een leveringsdatum of leveringsdatum. Kennisgeving van de status van verzending aan DHL, als u hier uitdrukkelijk mee hebt ingestemd, als volgt:

"Ik ga ermee akkoord dat mijn e-mailadres wordt doorgestuurd naar PostNL (PostNL , Prinses Beatrixlaan 23  2595 AK 's-Gravenhage  Telefoon: 088 - 22 55 555), zodat PostNL op de hoogte wordt gesteld van de levering van de goederen met als doel een leverdatum te coördineren -Mail kan contact met mij opnemen of statusinformatie over de bezorging van e-mail verstrekken. Ik kan mijn gegeven toestemming op elk moment intrekken. "

Anders geven we alleen de naam van de ontvanger en het afleveradres aan PostNL. In dit geval is het niet mogelijk om de leverdatum vooraf met PostNL af te spreken of om de statusinformatie van de zendingstoediening door te geven.
Kijk voor de privacyverklaring op  https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/

2.5 Als de levering van de goederen door de transportdienst DPD (DPD Nederland Tormentil 10, 5684 PK Best), geven we uw e-mailadres en / of uw telefoonnummer vóór aflevering van de goederen met het doel een bezorgdatum of bericht aan te passen verzendstatus naar DPD, als u hiermee uitdrukkelijk hebt ingestemd, als volgt:

"Ik ga ermee akkoord dat mijn e-mailadres en mijn telefoonnummer worden doorgestuurd naar DPD (DPD Nederland Tormentil 10, 5684 PK Best), zodat DPD vóór de levering van de goederen per e-mail of e-mail op de hoogte wordt gesteld Neem telefonisch contact met mij op of stuur statusinformatie over de bezorging van e-mail. Ik kan mijn toestemming in dit opzicht op elk moment herroepen. "

Anders geven we alleen de naam van de ontvanger en het afleveradres aan DPD. In dit geval is het niet mogelijk om de leverdatum te verzoenen met DPD of om statusinformatie over de zendingstoediening te verzenden.
Kijk voor de privacyverklaring Van DPD op https://www.dpd.com/nl/business_customers/siteutilities/gebruiks_voorwaarden/privacy

 

3) Openbaarmaking van persoonlijke gegevens voor krediet- en identiteitscontroles en scoren bij de aankoop op factuur

Als u een bedrijf bent en u heeft ons orderopdracht gegeven dan kunt u betalen per overschrijving of per iDeal.
Dan zullen we u een factuursturen met daar op de door u verstrekte gegevens.
Deze gegevens moeten we gebruiken voor het verzenden van de order en het verwerken van de betaling.
Dan heeft u 8 dagen de tijd om de factuur te betalen.
Als deze tijd verstrekt is zullen we u gegevens gebruiken om u een herinnering te sturen.
Als u na drie keer van het versturen van een herinnering geen gehoor geeft dan zijn wij gerechtigd u gegevens door te geven aan deerde om de betaling te regelen.
Ten slotte bestaat de mogelijkheid dat we uw persoonsgegevens moeten verstrekt als hiertoe verplicht worde gesteld als gevolg van een rechterlijk bevel of een andere wettelijke verplichting, een dagvaarding of een rechtszaak of als dat op een andere manier wettelijk verplicht is, of als we van mening zijn dat het noodzakelijk is ter verdediging van onze rechten, bijvoorbeeld om illegale activiteiten of inbreuken op ons beleid te voorkomen of te bestrijden.
Hiertoe zijn we wettelijk verplicht om dit te melden.

 

4) Cookies

Om het bezoek aan onze website aantrekkelijk te maken en om het gebruik van bepaalde functies mogelijk te maken, gebruiken we zogenaamde cookies op verschillende pagina's. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw apparaat zijn opgeslagen. Sommige van de cookies die we gebruiken worden verwijderd na het einde van de browsersessie, dat wil zeggen na het sluiten van uw browser (zogenaamde sessiecookies). Andere cookies blijven op uw apparaat en stellen ons of onze gelieerde onderneming in staat om uw browser bij uw volgende bezoek te herkennen (permanente cookies). U kunt uw browser instellen zodat u op de hoogte bent van het instellen van cookies en individueel kunt beslissen over de acceptatie ervan of de acceptatie van cookies voor bepaalde gevallen of in het algemeen kunt uitsluiten. Het niet accepteren van cookies kan de functionaliteit van onze website beperken.

 

5) Gebruik van sociale plug-ins

Via de website wordt toegang geboden tot verschillende sociale media, waaronder begrepen maar niet beperkt tot Facebook, Youtube ,Instagram, Linkedin, Twitter en Google+. Met behulp van deze zogenaamde social plug in kunt t – als u dat wilt – informatie op de website met anderen delen dan wel deze aanbevelen. Via de social plug in worden door derde partijen cookies op uw Apparaat geplaatst. Dit kunnen cookies zijn bedoeld om uw gebruikservaring te optimaliseren, maar er kunnen tevens tracking cookies worden geplaatst die worden gebruikt om uw surfgedrag over meerdere websites te volgen en een profiel van uw surfgedrag op te bouwen.

Onze website maakt gebruik van zogenaamde sociale plug-ins ("plug-ins") van het sociale netwerk Facebook beheerd door Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, VS ("Facebook"). Een overzicht van de Facebook-plug-ins en hun uiterlijk vindt u hier: https://developers.facebook.com/docs/plugins

Om de bescherming van uw gegevens bij het bezoeken van onze website te vergroten, zijn de plug-ins in de site geïntegreerd door middel van een zogenaamde "2-klik" of "Shariff" -oplossing. Deze integratie zorgt ervoor dat wanneer u een pagina op onze website bezoekt die dergelijke plug-ins bevat, er geen verbinding tot stand wordt gebracht met de Facebook-servers. Alleen wanneer u de plug-ins activeert en daarmee uw toestemming geeft voor de gegevensoverdracht, maakt uw browser een directe verbinding met de servers van Facebook. De inhoud van de betreffende plug-in wordt rechtstreeks naar uw browser verzonden en in de pagina geïntegreerd. De plug-in verzendt vervolgens gegevens (inclusief uw IP-adres) naar Facebook. We hebben geen controle over de hoeveelheid gegevens die Facebook verzamelt met behulp van plug-ins. Volgens onze kennis ontvangt Facebook informatie over welke van onze websites u momenteel hebt bezocht en eerder. Door de plug-ins te integreren, ontvangt Facebook ook de informatie dat uw browser toegang heeft gekregen tot de overeenkomende pagina van onze website als u geen profiel op Facebook hebt of momenteel niet bent ingelogd. Deze informatie (inclusief uw IP-adres) wordt vanuit uw browser rechtstreeks naar een Facebook-server in de VS verzonden en daar opgeslagen. Als u met de plug-ins communiceert, bijvoorbeeld door op de knop "Vind ik leuk" te klikken, wordt de bijbehorende informatie ook rechtstreeks naar een Facebook-server verzonden en daar opgeslagen. De informatie zal ook op Facebook worden gepost en daar worden getoond aan uw contacten.

Het doel en de reikwijdte van de gegevensverzameling en de verdere verwerking en het gebruik van de gegevens door Facebook evenals uw verwante rechten en instellingsopties voor de bescherming van uw privacy, verwijzen wij u naar het privacybeleid van Facebook op http://www.facebook.com/policy.php

Als u lid bent van het sociale netwerk van Facebook en u wilt de verzameling van informatie over onze websites en de samenvoeging van uw gebruikersgegevens met de gegevens die over u zijn opgeslagen op het sociale netwerk Facebook, beperken, moet u zich bij Facebook afmelden voordat u onze website bezoekt. Je kunt volledig voorkomen dat Facebook-plug-ins worden geladen, zelfs met add-ons voor je browser voor de toekomst, bijvoorbeeld met de script blocker "NoScript" ( http://noscript.net/ ).

 

6) Gebruik van video's (bijv. Youtube, Vimeo)

Deze website maakt gebruik van de Youtube embedding-functie om video's van de provider "Youtube" weer te geven en af ​​te spelen. Hier wordt de uitgebreide privacymodus gebruikt, die volgens de provider informatieopslag van gebruikersinformatie alleen bij het afspelen van de / de video in beweging is. Wanneer het afspelen van ingesloten YouTube-video's begint, maakt de provider "Youtube" gebruik van cookies om informatie over gebruikersgedrag te verzamelen. Volgens de aanwijzingen van "YouTube" worden deze onder meer gebruikt om videostatistieken vast te leggen, gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en misbruik te voorkomen. Ongeacht het afspelen van de ingesloten video, wordt elke keer dat u deze site bezoekt, verbinding gemaakt met het Google Netwerk "DoubleClick", wat kan leiden tot verdere gegevensverwerking zonder invloed van ons te hebben.
Raadpleeg het privacybeleid van de provider op https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/  voor meer informatie over gegevensbescherming op 'YouTube'.

 

7) Gebruik Google AdWords Conversion Tracking

Deze website maakt gebruik van het online advertentieprogramma van Google AdWords en conversietracking van Google AdWords. De cookie voor het bijhouden van conversies wordt ingesteld wanneer een gebruiker op een door Google geleverde advertentie klikt. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computersysteem worden opgeslagen. Deze cookies verliezen hun geldigheid na 30 dagen en worden niet gebruikt voor persoonlijke identificatie. Als de gebruiker bepaalde pagina's van deze website bezoekt en de cookie nog niet is verlopen, kunnen we herkennen dat de gebruiker op de advertentie heeft geklikt en is doorverwezen naar deze pagina. Elke Google AdWords-klant ontvangt een andere cookie. Cookies kunnen niet worden gevolgd via de websites van AdWords-adverteerders. De informatie die is verzameld met behulp van de conversiecookie, wordt gebruikt om conversiestatistieken te genereren voor AdWords-adverteerders die hebben gekozen voor het bijhouden van conversies. Klanten krijgen het totale aantal gebruikers te horen dat op hun advertentie heeft geklikt en zijn doorgestuurd naar een tagtagpagina voor het bijhouden van conversies. Ze ontvangen echter geen informatie die gebruikers persoonlijk identificeert. Als u niet wilt deelnemen aan tracking, kunt u ervoor kiezen dit niet langer te doen door de Google Conversion Tracking-cookie eenvoudig uit te schakelen via de internetbrowser onder Gebruikersvoorkeuren. U wordt niet opgenomen in de statistieken voor het bijhouden van conversies.

Ga naar het volgende internetadres voor meer informatie over het privacybeleid van Google: http://www.google.com/policies/privacy/

 

8) Google Certified Merchant-programma

We werken samen met Google Inc. ("Google") als onderdeel van het Google Trusted Stores-programma, dat u bescherming biedt tegen kopers, en met name door onze kwaliteit van klantenservice en stiptheid om te informeren over verzending. Hiertoe worden de gegevens met betrekking tot uw bestelling, zoals de bestelwaarde, valuta, land van levering, leveringskosten, belastingen en eventuele kortingen naar Google verzonden en opgeslagen. Uw e-mailadres wordt alleen naar Google verzonden als u de gratis kopers bescherming van het Google Trusted Stores-programma gebruikt door tijdens het bestelproces op een aanmeldmodule te klikken. Door vrijwillig deel te nemen aan deze service, die uitsluitend door en via Google wordt geleverd, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Google, die u kunt openen via de volgende link: https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/

 

9) Webanalyseservice

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde "cookies", tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en waarmee u het gebruik van de website kunt analyseren. De informatie die door de cookie wordt gegenereerd over uw gebruik van deze website, wordt meestal doorgestuurd naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen.
Als IP-anonimisering echter is geactiveerd op deze website, wordt uw IP-adres vooraf door Google ingekort binnen lidstaten van de Europese Unie of andere partijen bij de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort. Namens de exploitant van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de website-activiteit samen te stellen en om andere diensten met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik aan de website-exploitant te leveren.
Het IP-adres dat door Google Analytics wordt verstrekt als onderdeel van Google Analytics, wordt niet samengevoegd met andere Google-gegevens. U kunt het opslaan van cookies voorkomen door een overeenkomstige instelling van uw browsersoftware; Houd er echter rekening mee dat als u dit doet, u mogelijk niet alle functies van deze website zo volledig mogelijk kunt gebruiken. Bovendien kunt u voorkomen dat Google de gegevens verzamelt die door de cookie worden gegenereerd en gerelateerd zijn aan uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) en de verwerking van deze gegevens door Google door de browserinvoegtoepassing te downloaden die beschikbaar is via de volgende link en installeer: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
Als alternatief voor de browserinvoegtoepassing of in browsers op mobiele apparaten, klikt u op de volgende koppeling om een ​​opt-outcookie in te stellen waardoor Google Analytics in de toekomst deze website niet kan bezoeken (deze opt-outcookie werkt alleen in deze browser en alleen voor dit domein, verwijder uw cookies in deze browser, u moet opnieuw op deze link klikken):

Opgemerkt moet worden dat deze website Google Analytics gebruikt met de extensie "_anonymizeIp ()" en dat daarom IP-adressen alleen worden verwerkt om een ​​directe Personenbeziehbarkeit uit te sluiten.

 

10) Retargeting / remarketing / verwijzingsadvertenties

- Deze website maakt gebruik van retargetingtechnologie van Google Inc. ("Google"). Dit maakt het mogelijk om bezoekers op onze websites specifiek te targeten met gepersonaliseerde, op interesses gebaseerde advertenties die al interesse hebben in onze winkel en onze producten. De invoeging van het advertentiemateriaal is gebaseerd op een op cookies gebaseerde analyse van het eerdere gebruikersgedrag, maar er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. In het geval van retargetingtechnologie wordt een cookie opgeslagen op uw computer of mobiele apparaat om anonieme gegevens over uw interesses te verzamelen en zo de reclame individueel aan te passen aan de opgeslagen informatie. Deze cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer of mobiele apparaat zijn opgeslagen. Hiermee krijgt u advertenties die hoogstwaarschijnlijk overeenkomen met uw product- en informatie-interesses. U kunt zich permanent afmelden voor het instellen van cookie-cookies door de browserplugin te downloaden en te installeren die beschikbaar is via de volgende link:
https://www.google.com/settings/ads/onweb/
Verdere informatie en het privacybeleid met betrekking tot advertenties en Google kunnen hier worden bekeken:
http://www.google.com/policies/technologies/ads/
- Als u ons uw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven door op een knop voor dit doel te klikken, zetten we op onze website de "Facebook Pixel" van, Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, VS ( "Facebook") één. Op deze manier kunnen gebruikers hun gedrag volgen na het zien of klikken op een Facebook-advertentie. Dit proces is ontworpen om de effectiviteit van Facebook-advertenties te evalueren voor statistische en marktonderzoek doeleinden en kan mogelijk helpen bij het optimaliseren van toekomstige advertentie-inspanningen.
De verzamelde gegevens zijn anoniem voor ons, dus geef ons geen conclusies over de identiteit van de gebruikers. De gegevens worden echter opgeslagen en verwerkt door Facebook, zodat een verbinding met het respectieve gebruikersprofiel mogelijk is en Facebook de gegevens voor zijn eigen advertentiedoeleinden kan gebruiken, volgens de richtlijn voor het gebruik van Facebook-gegevens ( https://www.facebook.com/about/privacy/ ). U kunt Facebook en zijn filialen inschakelen om advertenties op en buiten Facebook weer te geven. Het kan ook worden opgeslagen voor deze doeleinden, een cookie op uw computer.
Een toestemming voor het gebruik van de Facebook-pixel mag alleen worden aangegeven door gebruikers die ouder zijn dan 13 jaar. Als je jonger bent, vragen we je om je voogd om toestemming te vragen. Om zich in het algemeen tegen het gebruik van cookies op uw computer te verzetten, kunt u uw internetbrowser zo instellen dat in de toekomst geen cookies meer op uw computer kunnen worden opgeslagen of als reeds opgeslagen cookies worden verwijderd. Het uitschakelen van alle cookies kan echter betekenen dat sommige functies op onze website niet meer kunnen worden uitgevoerd. U kunt ook het gebruik van cookies van derden zoals Facebook op de website van Digital Advertising Alliance uitschakelen: http://www.aboutads.info/choices/
- Deze website maakt gebruik van Microsoft Bing Ads-technologie voor het bijhouden van conversies (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, VS). Microsoft Bing Ads plaatst een cookie op uw computer als u onze website heeft bezocht via een Microsoft Bing-advertentie. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computersysteem worden opgeslagen. Deze cookies verliezen hun geldigheid na 180 dagen en worden niet gebruikt voor persoonlijke identificatie. Als de gebruiker bepaalde pagina's op deze site bezoekt en de cookie nog niet is verlopen, kunnen Microsoft en wij herkennen dat de gebruiker op de advertentie heeft geklikt en is omgeleid naar die pagina (conversiepagina). De informatie die is verzameld met behulp van de conversiecookie, wordt gebruikt om conversiestatistieken te genereren, dat wil zeggen om het aantal gebruikers bij te houden dat een conversiepagina bereikt nadat ze op een advertentie hebben geklikt. Het vertelt ons het totale aantal gebruikers dat op onze advertentie heeft geklikt en is omgeleid naar een tagtagpagina voor het bijhouden van conversies. We ontvangen echter geen informatie die gebruikers persoonlijk identificeert. Als u niet wilt deelnemen aan het volgen, kunt u zich afmelden door u af te melden van het Bing Ads Conversion Tracking-cookie via uw internetbrowser onder Gebruikersvoorkeuren. U wordt niet opgenomen in de statistieken voor het bijhouden van conversies. Als alternatief kunt u, met behulp van de EU-opt-outsite http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/ , controleren of advertentiecookies van Microsoft zijn ingesteld in uw browser en deze uitschakelen.
Ga naar het volgende internetadres voor meer informatie over de privacy praktijken van Microsoft Bing Ads: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

 

11) Google reCAPTCHA

Op deze website gebruiken we ook de reCAPTCHA-functie van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS ("Google"). Deze functie wordt voornamelijk gebruikt om te onderscheiden of een invoer door een natuurlijke persoon wordt verricht of door geautomatiseerde en geautomatiseerde verwerking misbruik oplevert. De service omvat het verzenden van het IP-adres en alle andere gegevens die Google nodig heeft voor de service reCAPTCHA naar Google. Ga voor meer informatie over Google reCAPTCHA en het privacybeleid van Google naar: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

 

12) Google Maps

Op onze website gebruiken we Google Maps (API) van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS ("Google"). Google Maps is een webservice voor het weergeven van interactieve (land) kaarten voor het visueel weergeven van geografische informatie.

Zodra u de subpagina's bezoekt waarin de kaart van Google Maps is geïntegreerd, wordt informatie over uw gebruik van onze website (zoals uw IP-adres) verzonden naar de servers van Google in de VS en daar opgeslagen. Google kan deze informatie overdragen aan derden, voor zover wettelijk vereist of derden deze gegevens namens Google verwerken.

Google zal uw IP-adres niet koppelen aan andere Google-gegevens. Toch zou het technisch mogelijk is dat Google de gebruiker gegevens die zijn verkregen door het gebruik van Google Maps om de gebruiker te identificeren zijn, het gemaakte persoonlijke profielen van gebruikers of verwerkt voor andere doeleinden gebruikt wat we elk geen zeggenschap hebben en kan hebben.

De gebruiksvoorwaarden van Google kunnen worden bekeken op http://www.google.com/intl/en/policies/terms/regional.html en de aanvullende Servicevoorwaarden van Google Maps zijn te vinden op https://www.google.com/intl/nl_US/help/terms_maps.html . Voor meer informatie over privacy gerelateerd aan het gebruik van Google Maps, bezoekt u het Privacybeleid van Google: http://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/

Als u het niet eens bent met de toekomstige overdracht van uw gegevens naar Google tijdens het gebruik van Google Maps, kunt u ervoor kiezen om de webservice van Google Maps volledig uit te schakelen door de JavaScript-toepassing in uw browser uit te schakelen. Google Maps en dus de kaartweergave op deze website kan niet worden gebruikt.

 

13) Uw rechten en contact

U hebt het recht op gratis informatie over uw opgeslagen gegevens en, indien nodig, het recht op correctie, blokkering of verwijdering van deze gegevens. Als u nog vragen heeft over het verzamelen, verwerken of gebruiken van uw persoonlijke gegevens, neem dan contact met ons op. Hetzelfde geldt voor informatie-, blokkeer-, verwijderings- en correctieverzoeken met betrekking tot uw persoonlijke gegevens alsook voor intrekkingen van verleende toestemming.
Het contactadres is te vinden in onze opdruk.
Voor het verwijderen of aanpassen van u gegevens hebben we wel een legitimatie nodig.
Let er wel op dat als u de persoonsgegevens laat verwijderen binnen het jaar van de garantie wij geen gegevens meer hebben en u verantwoordelijk bent om de factuur zorgvuldig te bewaren.

Heeft u vragen over deze privacyverklaring
Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen per mail met 123carcam.nl
Onze bedrijfsgegevens zijn:

123CarCam.nl
Ambachtsmark 91
1355EH Almere
036-8418989

KvK nr.57951500
Btw, NL129659332B01

 

14) Veilig Contact via de site of via Email door SSL

Indien u contact met ons opneemt via een contactformulier op de site of via Email
Dan worden de gegevens veilig verzonden omdat wij 100% gebruik maken van SSL.
Dit is een beveiligingen methode die alle berichten versleuteld verstuurt.
Zo kunnen u gegevens niet in verkeerde handen vallen.
Op deze manier kunnen dus ook geen persoonsgegevens door anderen onderschept worden.

Let er wel op dat als u op onze webshop bent u de URL balk controleert.
Hier in moet altijd Https:// staan en er moet een groene balk staan met de firmanaam van de webshop.
Staat deze firmanaam niet in het groen maar staat er wel Https:// voor dan is dan is de site niet 100% veilig.
Als u een slotje ziet staan klik hier dan op en zo kunt u zien of het hier om een echt Https:// certificaat gaat.
Hier bij moet de firmanaam met de woonplaats staan.
Staat er geen woonplaats dan kan de Https overal vandaan komen en is het niet veilig voor u persoonsgegevens die u doorstuurt.
Kijk daarom altijd goed of dit daadwerkelijk klopt met de adresgegevens die op de website staan.
Hier een voorbeeld van een 100% veilig SSL webshop site.       Alleen zo weet u dat de door u ingevulde persoonsgegevens echt veilig verzonden worden doormiddel van een beveiligde verbinding
Let er daarom goed op of er daadwerkelijk Https ( SSL ) gebruikt wordt.