• Klantbeoordelingen: 9.7
  • Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 60

360° Binnenspiegel dashcam met GPS

360° Binnenspiegel dashcam met GPS
360° Binnenspiegel dashcam met GPS 360° Binnenspiegel dashcam met GPS 360° Binnenspiegel dashcam met GPS

Beschikbaarheid: niet op voorraad niet in voorraad

€ 295,00 € 325,00

360° Spiegel dashcam : met een dashcam achter uw spiegel ziet niemand dat u een dashcam heeft. Zelfs van binnen valt het niet op.

Vanaf 60,- € gratis verzending door heel Nederland en België
Snelle levering uit eigen voorraad afhalen is ook mogelijk
Voor 16:00 uur besteld de zelfde dag verzonden
Betaal veilig en snel met iDEAL
Bent u niet thuis laat u pakket dan bezorgen bij meer dan 3.000+ pakketpunten van PostNL
Voor vragen staan we altijd voor u klaar, neem hier contact op met ons
 Klanten geven 123carcam een 9,4/10
Eenvoudig zelf te installeren zonder gereedschap
 

Omschrijving

 

Zoek u een Dashcam maar mag die niet opvallen in uw auto?
Denk dan eens aan deze binnenspiegel dashcam camera BS18-360+GPS met dubbele camera.
De dashcam zit hierbij onder de spiegel.

Het ziet er niet alleen uit als een binnenspiegel, het is ook daadwerkelijk een binnenspiegel.
U kunt er gewoon mee naar achteren kijken, alleen heeft deze binnenspiegel er een dashcam in zitten die 360° in de auto kijken en daar buiten.
De lens zit aan de onderkant heeft dus een zichthoek van 360° zo wordt er niet alleen gezien wat er voor de auto gebeurt maar ook naast de auto en achter de auto.
Geen binnenspiegel in Europa heeft dat nog.
Waar een normale binnenspiegel een lens heeft die alleen naar voren kan kijken, heeft deze binnenspiegel een lens die rondom de auto kijkt.
Dus gebeurt er iets naast de auto dan wordt dat ook opgenomen.

We kregen steeds meer mensen die bang waren dat de dashcam te veel opviel als die zo aan het voorraam hangt met een zuignap.
Daarom hebben we deze spiegel dashcam.
Die gaat gewoon over de bestaande binnen spiegel en ziet er dus ook gewoon uit als een binnenspiegel, en van buiten zie je geen dashcam meer op het raam zitten.

Deze spiegel dashcam maakt gebruik van de laatste Mstar8328P processor
Dit is een krachtige processor die zorgt voor mooie duidelijke beelden van zowel de voorcamera maar ook de camera die achter op het raam zit.

Zo hebben we hier een beeld resolutie van.
— 2K 360° 30fps           Voor camera 
—1920 X 1080P 30fps    Achter camera.

En dat allemaal bij een kijkhoek van 360° op de voorcamera en 150° op de dual camera.

Door de WDR-functie zien we ook bij weinig licht heel erg veel.
En overdag hebben natuurlijk ook mooie beelden omdat wie niet alleen in de nacht rijden.

Ook heeft deze spiegel dashcam GPS, waardoor we in het display de snelheid zien en natuurlijk ook bij het afspelen.
Ook kunnen we dan terugkijken waar we hebben gereden met een programma op de computer.

Het display zit in de spiegel verwerkt en is mooi groot zodat we eenvoudig terug kunnen kijken en instellingen kunnen instellen, ook kunnen we deze gebruiken als achter uit rij camera.
Aan de dual camera zit een kabel die u aan kunt sluiten op de plus (+) van het achteruitrijlicht.
Zodra u dan de auto in zijn achteruit zet gaat de camera automatische over op de achter camera, en kunt u zien wat er achter de auto gebeurt.

Natuurlijk is het ook mogelijk het display uit te schakelen zodat we een gewone spiegel hebben hangen en u normaal achteruit kan kijken.
Met het display aan, zien we ook nog steeds genoeg omdat de spiegel iets groter is dan een normale spiegel.

Voordeel van de BS18-360+GPS is ook dat we gebruik kunnen maken van een Time-Lapse als we staan geparkeerd.
Zodra we het contact uit zetten schakelt de spiegel automatische over op Time-Lapse.
Zo heeft u een film wat er met de auto gebeurt als u de auto verlaten heeft.

Met de 360° camera in de binnenspiegel zien we niet alleen wat er in de auto gebeurt maar ook wat er buiten de auto gebeurt.
Dat is een voordeel van deze 360° binnenspiegel.
Zo zien we ook wat er naast de auto gebeurt en dat wordt allemaal opgeslagen op de geheugenkaart, zodat u het terug kunt kijken als er schade is aan u auto of een auto in de buurt.

Geen andere binnenspiegel heeft een 360° kijkhoek.
Nu zien we echt alles wat er voor de auto gebeurt maar ook naast en achter de auto.

Dashcam spiegel 360° kijkhoek

Spiegel dashcam met Night-Vision

Door dat deze spiegel dashcam is voorzien van een WDR-functie zal deze in staat zijn bij zeer weinig licht zeer goede/ bruikbare opname te maken. De WDR-techniek binnen deze camera past zijn gevoeligheid aan waardoor deze camera altijd goede/ bruikbare opname maakt.

Zelfs overdag zorgt deze techniek ervoor dat de beelden van opnamen in schaduwrijke omgeving bruikbare beelden opleveren.  Dit komt heel goed van pas als we in de stad rijden waar veel donkere situatie voorkomen. Maar ook in bosrijk gebied waar het van heel licht ineens donker kan zijn door het bladerdek, of als we een tunnel in of uit rijden.
De WDR-techniek in deze dashcam past zich razendsnel aan de situatie zodat deze altijd bruikbare beelden van hoge kwaliteit vastlegt op de een micro SD kaart.

Loop recording

De BS26+GPS maakt gebruik van Looprecording.
Deze functie zorgt ervoor dat de recente opname altijd worden opgeslagen op de SD kaart zodat er geen opnamen verloren gaan omdat de SD kaart vol was. De loop recording overschrijft bij ruimtegebrek altijd als eerst de oudste opnamen op de SD kaart. Hierdoor hoeft u nooit ruimte vrij te maken op de SD kaart als deze dreigt vol te raken.
Lees meer over loop recording

Video opslag van de binnenspiegel dashcam

samsung-micro-sdhc-64gb

De beelden die worden opgenomen door de BS26+GPS  moeten worden opgeslagen op een SD geheugenkaart. Daar deze spiegel dashcam gebruik maakt van de nieuwste Mstar8328P processor techniek kunnen we een geheugenkaart gebruiken met een opslagcapaciteit tot wel 128GB maximaal. Het gebruik van een SD kaart met een opslagcapaciteit van 64Gb of een 32GB behoort ook tot de mogelijk. De meeste voorkeur van de gebruikers van de spiegel dashcam gaat uit naar het gebruik van een 64GB SD kaart.
Dit omdat de dashcam dan toch een redelijk lange periode heeft qua opslagruimte om de gemaakte opnamen op te slaan op een SD kaart. Met het voordeel dat we een langere periode de mogelijkheid hebben om de opgeslagen beelden terug kunnen kijken.
Door de functie “loop recording” worden de recente beelden altijd opgeslagen.
Bekijk geheugenkaarten voor dashcams


 LET OP: 
Geheugenkaart niet standaard inbegrepen.
En zonder geheugenkaart kunt u geen beelden opslaan,
DUS vergeet niet de geheugenkaart er bij te bestellen !

Audio recording

Niet alleen maak de spiegel dashcam kwaliteit hoge video opnamen maar maakt deze indien wenselijk ook tijdens de video opnamen reaal time audio opnamen in het voertuig zelf. Hiermee kunt u dus aantonen dat er door de politie geen sirene werd gebruikt of dat er hard werd geremd. Maar ook de gesprekken die u handsfree met uw telefoon voert worden opgenomen zodat u werkelijk kan bewijzen dat bijvoorbeeld uw werkgever in dat telefonische gesprek uw bonus/ loonverhoging heeft beloofd en zelfs heeft bevestigd. Maar ook een gesprek met een persoon in het voertuig wordt realtime vastgelegd en kan later via de computer/ laptop teruggeluisterd worden en als bewijs bewaard worden op uw PC/ Laptop. Daardoor bent u in staat nog na een lange periode aan te tonen wat er gezegd/ afgesproken is op de dag, tijdstip en zelfs uw gps-positie op dat moment.

Beelden bekijken

De gemaakt opnamen zijn eenvoudig terug te kijken. Het is mogelijk om de gemaakte opnamen direct ter plaatse te tonen in de spiegel dashcam zelf. Echter, om de opgenomen beelden terug te kijken met daarbij alle beschikbare informatie bestaat de mogelijk om via beschikbare software dit te doen op een computer. Door de SD kaart op een PC/ Laptop op hoge kwaliteit te bekijken. U zult zich verbazen over de hoge kwaliteit van de opgeslagen beelden en hoe gedetailleerd deze zijn en ervaren dat de opgenomen beelden van deze spiegel dashcam kunnen bijdragen bij een conflict en/of overtreding en/of bewijs of rijgedrag. Door gebruik te maken van de beschikbare software zal deze de verkregen informatie die tijdens het gebruik zijn opgeslagen door de spiegel dashcam getoond worden naast de vertoonde beelden. Zo zal reaal time aan de opgenomen beelden uw positie van uw voertuig getoond worden op een gedetailleerde kaart met daarbij aangegeven door een lijn vanaf welke gps-positie deze opname is gestart en waar deze is beëindigd.
Dit allemaal met de vele data wat betreft de opnamen zoals tijd en datum, snelheid, gps-positie, van het voertuig. Daarbij tevens ook de audio opnamen welke de spiegel dashcam heeft gemaakt in het voertuig zoals hierboven beschreven.

Tevens is het dan ook mogelijk om een back-up van de bestanden te maken op uw computer/ laptop zodat u voor eigen gebruik een archief kunt aanleggen. Tevens kunt u dan ook de bestanden van de SD kaart verwijderen en deze formatteren om deze vervolgens terug te plaatsen in uw binnenspiegel dashcam.

ADAS-functie

Natuurlijk beschikt deze spiegel camera ook over de ADAS-functie.
Deze functie gaat bepalen hoe snel u rijdt en meet de afstand van u voorganger, is deze afstand te kort krijgt u een signaal dat u te dicht op u voorganger rijdt.
Ook wordt u gewaarschuwd als u belijning van de weg over gaat.
Deze functie kan erg makkelijk zijn maar ook kunt u deze functies apart in het menu van de spiegel dashcam uitschakelen.

GPS Module

De gps-functie in de spiegel camera is een belangrijk onderdeel van een goede dashcam. Het registreert niet alleen de snelheid van het voertuig maar ook wat uw positie was op een bepaalde datum en het tijdstip op de seconde nauwkeurig. Deze data wordt opgeslagen bij de videobestanden die de spiegel dashcam vastlegt zodat u deze later weer kunt raadplegen. Ook is deze informatie indien wenselijk realtime te zien in het beeld van de spiegel dashcam.
Daar deze gegevens heel belangrijk zijn bij het tonen van de beelden als er bijvoorbeeld wat gebeurt, is hebben we niet bespaard op de gps-ontvanger. Er is gekozen voor een zeer goede gevoelige extern gps-ontvanger die voorzien is van een ruime lengte aan aansluitkabel.
Lees meer over GPS-sensor

Hierdoor is het mogelijk om de gps-ontvanger op een goede maar onopvallende plaats op het raam te monteren. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed gps-signaal wat u vervolgens de juiste informatie over uw rit oplevert. We adviseren u wel de gps-ontvanger zo ver mogelijk van de spiegel dashcam op het raam te monteren.

G Sensor

De spiegel dashcam is voorzien van een gevoelige instelbare G-sensor. Deze G-sensor registreert de G-kracht die uitgevoerd wordt op uw voertuig.
Als de G-sensor in de spiegel dashcam een bepaalde beweging/ kracht voelt zoals bijvoorbeeld een aanrijding dan zal de G-sensor ervoor zorgen dat die beelden zo worden opgeslagen dat ze niet overschreven kunnen worden, zelfs niet door de loop recording functie. Dit is natuurlijk veilig als er iets gebeurd. U zult deze belangrijke opnamen handmatig moeten verwijderen.
Lees meer over G-sensor

Motion detection

De motion detectie is een speciale extra functie in deze spiegel dashcam en is uitsluitend toe te passen als we ervoor gekozen hebben de camera op constante stroom aan te sluiten. Daarbij werkt deze functie uitsluitend optimaal bij een voertuig wat geparkeerd staat en niet tijdens het rijden met het voertuig geactiveerd staat omdat deze functie uitsluitend beelden vastlegt als er bewegingen worden vastgesteld door de camera. Registreert deze geen bewegingen dan zal hij de camera uitschakelen tot de volgende beweging wordt vastgesteld.
De motion detectie is eigenlijk uw elektronische waakhond die u activeert als u besluit uw voertuig parkeert maar het toch eigenlijk niet vertrouwd. Deze functie moet u dan ook handmatig aan en uitzetten. Zodra de spiegel dashcam bewegingen binnen zijn zichtveld registreert worden deze opgeslagen op zijn aanwezig SD kaart. De opnamen starten al bij het signaleren van bewegingen, uw voertuig hoeft dus niet aangeraakt te worden. Mochten personen interesse hebben in goederen die aanwezig zijn in uw voertuig en rond uw voertuig lopen om te kijken of deze aanwezig zijn, dan staan deze personen op beeld met daarbij datum, tijdstip en gps-positie. Maar ook als de parkeerwachter een bekeuring onder uw ruitenwisser plaats hoewel u kaartje nog 3 minuten geldig was of u daar nog mocht parkeren tot een bepaalde tijd is vastgelegd. Een beter bewijs heeft u niet in handen.

Parking Functie

Tevens is de spiegel dashcam voorzien van een parking functie, deze is zeer geschikt al u, uw auto parkeert en u bent bang dat er iemand tegen uw auto rijd.
Deze functie zal als hij in het menu is ingesteld automatische actief worden als u het voertuig verlaat en starten met opnamen als er iemand tegen uw voertuig aan komt.
Dit is redelijk gevoelig zo kan die al gaan filmen als u het portier te hart dicht doet.
Dat is natuurlijk alleen maar goed dan zien we ook bij een kleine aanrijding tijdens het parkeren wat er is, gebeurt. Natuurlijk neemt de spiegel dashcam alleen de beelden op binnen het zichtbereik van de camera. Op het moment dat men de zijkant van het voertuig raakt, zal dit niet op beeld worden vastgelegd. Wel zal de spiegel dashcam een opnamen maken omdat hij iets voelde. U kunt vervolgens op deze beelden wel zien hoe laat het plaats vond, welke getuigen er op beeld staan en wie weet rijdt de veroorzaker van de schade aan uw voertuig nog wel weg en wordt dit ook vastgelegd. 
Deze functie werkt via de accu van de camera en deze is goed voor 24 uur parkeeroppas.
Lees meer over parkeer functie

Foto functie

De spiegel dashcam is tevens voorzien van een foto functie. Met deze functie kunt u handmatig via de spiegel dashcam foto’s maken die worden opgeslagen op de aanwezig SD kaart.

12/24 Voltage aansluiting

De spiegel camera is te gebruiken in voertuigen met 12 of 24 volt aansluiting.
Dus is de camera ook geschikt om op de vrachtwagen te gebruiken. De standaard aansluiting is via de sigarettenaansteker. Deze is voorzien van een kabel van 3 meter lang, u heeft dan ook genoeg kabel om het geheel netjes weg te werken en er geen kabels zichtbaar zijn. Indien u besluit de spiegel dashcam voor vast in uw voertuig te monteren dan adviseren we echter de camera aansluiten op de aanwezige stroom van de auto. Hiervoor kunt u gebruik maken van de Dashcam continue voeding kabel 12/ 24 volt. Hierdoor vervalt de sigarettenaansteker aansluiting. We kunnen nu de spiegel dashcam direct in de zekeringkast aan sluiten. Om de continue voedingskabel te zekeren bestaat een speciale zekering adapter. Deze doet u in een bestaande zekering, de zekering die eruit komt, doet u weer in de adapter en de extra zekering van 15 Ampère doet u ook in de adapter, nu sluit u op de rode draad de continue voeding aan en de zwarte op een aard punt van uw auto.

Deze montage heeft veel voordelen. De spiegel dashcam start gelijk automatische met opnemen als u het contact aanzet, daarbij gaat de spiegel dashcam ook automatische uit als u het contact uit zet en zal (indien ingesteld) deze gelijk de parking functie activeren. Doordat de kabels netjes zijn weggewerkt ziet uw voertuig er netjes uit en zal het uw opvallen dat u helemaal vergeet van de aanwezigheid van de spiegel dashcam. Dit natuurlijk omdat het geheel automatische gaat en u er geen omkijken meer naar heeft.  Tot dat er iets plaats vindt waarbij de beelden van uw spiegel dashcam zeer welkom zijn.

Plug en Play

De spiegel dashcam is zeer eenvoudig te bedienen en te bevestigen zonder ook maar één schroefje vast te draaien. De spiegel plaats u voor uw eigen spiegel en wordt vastgezet met rubberbandjes, deze voorkomen dat u wat beschadigt. Door dit bevestigingssysteem kunt u de spiegel dashcam weer eenvoudig monteren om deze in een ander voertuig te monteren. 
De voedingskabel is net als het aansluitsnoer van de gps-ontvanger lang genoeg en eenvoudig langs het raam weg te werken. De stekker gaat gewoon in de sigarettenaansteker en de gps-ontvanger monteert u op een onopvallende plaats op het raam.

Nadat u de SD kaart heeft geplaatst in de spiegel dashcam kunt u via het menu wat opvraagbaar is door op de spiegel dashcam de knop M te drukken in de Nederlandse taal deze dashcam naar uw wens instellen. Daarna kunt u de spiegel dashcam zodanig afstellen dat zijn opnamen gedeelte optimaal is. Daar het mogelijk is om de lens van de spiegel dashcam iets bij te draaien kunt u het geheel zo afstellen zodat deze perfect opnamen vastlegt.

In verpakking

In de verpakking vinden we natuurlijk de spiegel dashcam.
De dual camera voor op het achterraam.
Tussen kabel voor de dual camera naar de binnenspiegel.
Een voeding kabel voor 12 of 24 volt met aansluiting voor in de zekeringkast.
Een gps-ontvanger met 3M plak strip voor een montage op de binnenzijde van het raam.
De camera (menu) is voorzien van de Engelse taal.


 

geheugenkaart-nodig

 

 

 

Andere keken ook naar


Dashcam SWY cam 16+GPS en Wifispiegel dashcam

Specificaties

   

   

catalog Sheet

                                                          
Artikel Type Auto-accessoires Car Cam
Artikel Nummer Dashcam BS26+GPS
Model jaar 2018
Kleur Zwart
LED
Battery built in 350mAh lithium battery
High Definition
Kaartsleuf voor   Micro SDHC/SDXC max 128 GB klasse 10  (niet inbegrepen)
Aanbevolen geheugen Samsung evo 64 GB klasse 10
Interne opslag
TFT scherm   5,0"
Camera draaibaar
Microfoon
Dag en nacht stand   Automatisch
TFT uit klapbaar
zichthoek 170°  ( voor camera )
Lens sensor OV2718, 2.0M CMOS Sensor
Audio opname
Videoformaat Mov
HDMI
FHD:2304*1296P/30fps
FHD: 1920*1080 / 30fps
HD 1280*720 / 30fps achter camera
Video compressie   H.264
processor Mstar8328P
Frames per seconde 30 fps
   
   
Speciale kenmerken  
Dual camera voor achter
TPMS ( optioneel ) Banden spanning controle op de spiegel
Ingebouwde microfoon
Speakers
Nightzicht
ADAS
Automatisch video-opname
Bewegingsdetectie auto aan / uit
Loop opnamen
GPS mouse
G sensor
Zoom Functie
Speed limit controle
Parkeer functie
Tijd / datum in scherm
Andere functies  
Connectors  
Mini USB 2.0
AV-uitgang
Dual camera aansluiting
GPS-ingang
Ander  
Product gewicht 0.0 kg
Item Afmetingen 0 x 0 x 0 cm
Totaal gewicht 0.0 kg
Afmetingen van de verpakking 0.0 x 0.0 x 0.0 cm
Bij levering inbegrepen  
Battery insite camera
USB-kabel
Auto Oplader
Handleiding   Menu Camera Engels
Gebruiksaanwijzing   Gebruiksaanwijzing Engels
GPS-module
Extra camera voor achter
TPMS module  ( optioneel )
CD rom
Verpakkingen full color doos
Garantie 12 maanden

 

Betekenis

= niet aanwezig in deze camera

=  Wel aanwezig in deze camera

 

Camera is te gebruiken bij voertuigen met een binnen spiegel.
Zonder binnenspiegel kunt u deze spiegel dashcam niet gebruiken.

 

geheugenkaart nodig

In de doos
  • De 360° binnenspiegel dashcam
  • Dual camera  voor op achterraam
  • Tussen kabel voor dual camera naar binnenspiegel
  • Twee rubber bevestiging bantjes
  • Een GPS antenne
  • 12 volt aansluitkabel 
  • Engelse gebruiksaanwijzing
Reviews
5/5

Camera nog niet binnen, maar weet dat dat goed zit omdat ik jaren geleden er ook een camera heb besteld, waar ik op wil wijzen dat op de sitemap https://www.123carcam.nl/sitemap alles is te vinden wat je moet weten hoe en wat te doen met de camera en het installeren, ik kwam er laat achter en moest een nabestelling doen wat weer extra porto kosten zijn . Groet Cor

Op 23-12-2018 11:23 door C.de Waal
5/5

Super handig zo een wat grotere binnen spiegel en dan als dashcam. niemand ziet dat het een dashcam is en dat is wel handig. ook heel erg mooie beeld als je het terug ziet op de computer. Was zeer eenvoudig te installeren en alle instellingen stonden al goed ingesteld, hoefde ik niets maar mee te doen. Ik ben er heel erg blij mee. Prima service .

Op 27-09-2017 19:51 door jaap
5/5

Afgelopen dinsdag bij Peter Valk geweest voor een BS12+GPS, dankzij een tip van mijn broer die vol lof was over de service en deskundigheid van Peter. Mooi apparaat, scherp beeld, veel mogelijkheden. Bij een lekker ‘bakkie’ koffie heeft Peter uitgebreid de opties van de BS12+GPS besproken. Daarnaast kreeg ik een handleiding mee om e.e.a. rustig door te lezen. Peter, bedankt voor je gastvrijheid, deskundigheid en snelle service. Je bent top! 123Carcam.nl is zeer zeker een aanrader!!

Op 04-08-2017 08:12 door Yvonne
5/5

Afgelopen donderdag mijn BS12 + Gps door Peter laten inbouwen. Keurig volgens de afgesproken tijd aanwezig en op een heel vriendelijke manier ontvangen. Vooraf aan deze ontmoeting diverse keren contact met Peter gehad en diverse vragen gesteld, want ik wilde gewoon de juiste beslissing en camera hebben. Alles tot volle tevredenheid verlopen. Onder het genot van een heerlijke kop koffie een uitgebreide en duidelijke uitleg over de camera gekregen. Natuurlijk krijg je in een kort tijdsbestek enorm veel informatie, maar dankzij de uitvoerige Nederlandse gebruiksaanwijzing kom je er op een later tijdsstip wel uit. Al met al het adres voor de juiste camera en inbouwen. Alles wat je na montage ziet zijn 2 kleine stukjes kabel, 1voor stroom en 1 voor de GPS. Peter, ook namens Joke moet ik je hartelijk bedanken voor je gastvrijheid en heerlijke cappuccino. Minpunten zou ik niet weten.

Op 10-06-2017 23:13 door Henk & Joke
5/5

Wat een goed bedrijf zeg. Top, vandaag de mooie spiegel dashcam laten inbouwen door Peter Valk. Heel vriendelijk en goed geholpen. Hij nam de tijd en legde alles goed uit. Je ziet geen kabels, alles is mooi weggewerkt. Dit bedrijf is een aanbeveling!

Op 09-06-2017 19:00 door Lucien
5/5

Vijf maanden was ik op zoek naar een kwalitatieve dashcam. Van dhr. Peter Valk kreeg ik een eerlijk, deskundig en compleet advies op basis waarvan ik uiteindelijk een goede en correcte keuze kon maken. Dashcam BS12+GPS heb ik op vrijdag 26-mei-2017 gekocht. Ik ben zeer zeer goed geholpen door dhr. Peter Valk. De dashcam heeft hij gratis gemonteerd in mijn auto inclusief afwerken van de kabels. Je ziet helemaal geen kabels van zowel binnen als van buiten. Zeer geode beeldkwaliteit. Menu en handleiding in het Nederlands. Als binnenspiegel ziet hij er luxe uit. Goede GPS ontvangst. Zeer goede communicatie en zeer snelle reactie op mail verkeer. Zeer goede, snelle en deskundige service. 123Carcam.nl is een aanrader !!! Zeer hartelijk dank voor de eerlijke, deskundige, snelle, en zeer goede service !!! Met vriendelijke groeten, Said vanuit Heerlen

Op 31-05-2017 00:15 door Said
5/5

Gemakkelijk en stevig te monteren. Perfecte beeldkwaliteit. Menu en handleiding in het Nederlands. Ook als spiegel ziet hij er luxe uit. Echter de stekker is schandalig groot, heb dus maar een usb kabel van 3 meter gekocht met een lader van fatsoenlijk formaat. Verder zie ik geen controle lampje om te zien of hij aanstaat als het scherm uit staat. Al met al een prima aankoop

Op 16-03-2017 19:36 door Martin
5/5

Nu 3 weken in gebruik en ben er zeer content mee. Mooie grote spiegel en zeer veel mogelijk zo heb ik als ik rij het scherm uit staan en toch neemt de camera alles op. Zeer mooi beeld en het valt niet op dat ik een dashboardcamera heb. Al een keer heel goed van pas gekomen bij een kleine aanrijding met een fietser. Was druk met zijn telefoon en slingerde over de weg waarbij mijn auto werd geraakt en de fietser viel. Hij dacht de schade wel even te verhalen. HAHA hij had niet gedacht dat ik zulk mooi scherp beeld had van wat hij aan het doen was. Pech voor hem, Hij moest alles betalen. Dus de kosten van de dashboard camera heb ik er al dik uit. Zeer tevreden over dit bedrijf, Snelle levering en een goede service 10+ Iedereen die mij er na vraagt geef ik dit bedrijf door.

Op 11-12-2016 23:56 door Anton
5/5

Prima oplossing tegen die zuignap op mijn raam. Ik dacht eerst dat de spiegel te groot zou zijn, Maar dat valt reuze mee. Het beeld wat er opgenomen wordt is zeer zeer goed, Daar ben ik zeer over te spreken. Goede GPS ontvangst en mooi weer gegeven in beeld. Makkelijk te installeren en te bedienen. Ik kan geen min punten opnoemen, Het is gewoon goed.

Op 02-10-2016 10:37 door Michael
5/5

Zeer handig zo een grote spiegel en helemaal mooi dat de camera zo een grote kijkhoek heeft. Je ziet op beeld veel meer dan je zelf kan zien. Wat ik ook handig vind is de juiste snelheid op het scherm. nu hoef ik alleen maar in mijn nieuwe spiegel te kijken hoe snel ik rij. Ik was eerst vergeten dat transparante dingetje van de lens te halen. Na dat ik dat had gedaan was het beeld nog mooier nog scherper. Echt een aanrader ook de hulp die je krijgt als je een vraag heb.

Op 29-09-2016 23:11 door Angelo
5/5

Ideaal zo een spiegel. Had eerst een trekpleister dashcam nou dat was het echt niet. Toen een andere dashcam met gps alleen die zat op mijn raam met een zuignap. Dat zag er niet uit al die kabels en zuignap op me raam. Toen zag ik hier deze spiegel en zag het al helemaal zitten. Ik heb nu een iets grotere spiegel maar wel mooi met een camera er in. Kabels zijn zeer eenvoudig weg te werken en nu zie je helemaal niets van buiten. En ik heb een veel luxere spiegel in het azuurblauw en dat ziet er mooi uit. Ook fijn dat er een Nederlands menu en een zeer duidelijke Nederlands gebruiksaanwijzing bij zit. Voordeel is ook dat je de display heel eenvoudig uit kan zetten en toch blijft die filmen, Zeker fijn in het donker. Beeld is echt heel mooi, Ik was alleen in het begin vergeten om dat stukje folie van de lens te halen HAHA Toen was het al mooi beeld, Maar nu het er af is is het nog mooier beeld. Zeer goed geholpen door Peter Valk Fijne communicatie en zeer snelle reactie op mail verkeer. Verzending zag er heel erg goed uit, Zat in een hele stevige doos en dus goed verpakt. En zoals belooft een dag later al geleverd. Echt een aanrader en een voorbeeld voor andere webshops. Alles duidelijk en snelle service

Op 30-07-2016 12:28 door Frederick

Review schrijven

Met het versturen van dit formulier erkent u op de hoogte te zijn en akkoord te gaan met de Privacyverklaring van 123carcam