• Klantbeoordelingen: 9
 • Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
 • Gratis verzending vanaf € 60

Dashcam geheugen

De meeste dashcams hebben een sd kaart nodig om alle beelden op te bewaren. Voor het maken van de beste beelden heeft u niet alleen een goede dashcam nodig, ook een goede geheugenkaart is noodzakelijk. Niet iedere geheugenkaart is namelijk geschikt voor het opslaan van HD-beelden. Bij 123carcam vindt u een ruim assortiment dashcam geheugen van de allerbeste kwaliteit.

 • Samsung EVO plus geheugenkaarten van hoge kwaliteit
 • Ruime keuze uit opslagcapaciteit (Samsung 32GB sd kaart, Samsung 64GB sd kaart, Samsung 128GB sd kaart)
 • Snelle verzending en levering via PostNL
 • Veilig en snel online betalen via iDEAL

Hieronder vindt u ons aanbod dashcam geheugen. Kunnen wij u assisteren bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op door gebruik te maken van onderstaande groene knop.
Neem contact op

Lees meer

Dashcam geheugen kopen

Geheugenkaart 128 GB klasse 10 met Adapter

Geheugenkaart 128 GB klasse 10 met Adapter

Samsung EVO 128 GB klasse 10 geheugenkaart voor het opslaan van dashcam beelden. De snelste geheugenkaart is de Samsung EVO

€ 29,50 € 39,50
Meer informatie
Geheugenkaart 64 GB klasse 10 en met Adapter

Geheugenkaart 64 GB klasse 10 en met Adapter

Geheugenkaart van Samsung EVO 64GB klasse 10 en met Adapter, Speciaal voor HD en QHD video opnamen, zeer snel met schrijven en lezen.

€ 19,50 € 29,50
Meer informatie
Geheugenkaart 32 GB en Adapter

Geheugenkaart 32 GB en Adapter

Elke dashcam heeft een geheugen nodig gebruik daar alleen de beste geheugenkaarten voor, de Samsung EVO is het beste geschikt voor een dashcam

€ 14,50 € 19,50
Meer informatie
Geheugenkaart 8 GB

Geheugenkaart 8 GB

Kleine geheugenkaart voor het opslaan van beelden van u dashboard camera.

€ 9,50
Meer informatie
profi systeem Samsung 850 Evo 1TB SSD

profi systeem Samsung 850 Evo 1TB SSD

SSD geheugen speciaal geschikt voor onze professionele dashcam systemen met een opslag tot wel 20 dagen beeld materiaal.

€ 225,00 € 425,00
Meer informatie

Dashcam geheugenkaart


 

Samsung EVO plus micro sd kaart

Bij 123carcam.nl kiezen we voor kwaliteit, vandaar dat u in ons assortiment diverse Samsung EVO plus micro sd kaarten tegenkomt. De Samsung EVO plus sd kaart is de koning onder de geheugenkaarten en beschikt over een sublieme leessnelheid tot wel 100 MB/s. Ook ondersteunen de Samsung EVO plus kaartjes beelden tot maar liefst 4K UHD. Ze benutten hiermee het volle potentieel van uw dashcam.

Snelheid van de geheugenkaart

De snelheid van de geheugenkaart is bijzonder belangrijk voor het goed functioneren van uw dashcam. Omdat uw dashboard camera continu aan het opnemen en schrijven is, is het belangrijk dat de geheugenkaart alles snel genoeg kan verwerken. Vandaar dat we hebben gekozen voor Samsung EVO plus micro sd kaarten: de snelste geheugenkaarten in hun soort en hiermee perfect voor dashcam geheugen. Bij langzamere geheugenkaarten komt het vaak voor dat de dashcam problemen krijgt met het wegschrijven van de beelden. Hierdoor loopt de dashcam vast of verlaagt hij de beeldkwaliteit om alsnog de beelden te kunnen wegschrijven. Met onze Samsung Evo plus geheugenkaarten heeft u van dit probleem geen last.

Dashcam geheugen kopen: waar moet u op letten?

Wanneer u een geheugenkaart koopt voor uw dashcam, dan is het vooral belangrijk om rekening te houden met welke dashcam u heeft. Raadpleeg uw dashcam voor de hoeveelheid GB die de dashboard camera maximaal aan kan. Een te grote geheugenkaart zal namelijk niet werken.

De geheugenkaart uitpakken

Geheugenkaarten zijn erg kwetsbaar, vandaar dat ze met zorg uit de verpakking gehaald dienen te worden. U opent de verpakking in de onderstaande stappen:

 1. Gebruik een schaar om de verpakking te openen. Op de achterkant van de verpakking staat een kniplijn afgebeeld. Hierlangs knipt u de verpakking open. Scheur de verpakking nooit zomaar los, want dan kan de geheugenkaart breken of beschadigen. Gebruik ook geen mes.
 2. Haal na het knippen de geheugenkaart met plastiek uit de verpakking.
 3. Open het plastiek en haal de geheugenkaart eruit.
 4. Stop de geheugenkaart op de aangegeven manier in uw dashcam. Lukt dit niet op een soepele manier? Raadpleeg dan de gebruiksaanwijzing. Druk de kaart niet zomaar door.
 5. De geheugenkaart zit in de dashboard camera en is klaar voor gebruik. Formatteer altijd de geheugenkaart in de dashcam voordat u deze in gebruik neemt.

Dashcam geheugenkaart formatteren

Een geheugenkaart heeft het zwaar te verduren in een dashcam. Dit komt doordat de oudste beelden eerst gewist worden, alvorens er nieuwe beelden weggeschreven kunnen worden. Dit principe noemen we ook wel loop recording. We raden bij 123carcam.nl aan om de geheugenkaart één keer per twee maanden te formatteren in de dashcam. Hierdoor zorgt u ervoor dat het loop recording proces soepel blijft lopen en er geen ruis ontstaat tijdens het wegschrijven. Let op: als er belangrijke beelden op de dashcam staan die u wilt bewaren, sla deze dan altijd eerst op uw computer op.
De micro sd kaart formatteren doen we het best in de dashcam zelf, zo herkent de dashcam de micro sd kaart en zal die klaar zijn voor gebruik.

Geheugenkaart lezen in uw computer

Onze Samsung EVO plus geheugenkaarten worden standaard geleverd met een adapter voor in uw computer, zodat u uw beelden kunt opslaan. Dit werkt zeer eenvoudig:

 1. Haal uw geheugenkaart uit de dashcam, schuif deze in de meegeleverde adapter en plaats deze in uw computer.
 2. Open de geheugenkaart. U ziet hierop al uw opgenomen bestanden staan.
 3. Blader door de bestanden en bekijk eventueel de beelden. U heeft de mogelijkheid om de bestanden van uw geheugenkaart naar de harde schijf van uw computer te verplaatsen.
 4. Wacht tot uw computer de bestanden heeft overschreven en controleer na afloop of u de bestanden vanaf uw computer kunt openen.

Vragen over dashcam geheugen? Neem contact op!

Onze specialisten adviseren en informeren u graag wat betreft dashcam geheugen en overige accessoires. Heeft u een vraag over een bepaalde geheugenkaart of kunnen we u ergens anders bij helpen? Neem dan gerust contact op door gebruik te maken van onderstaande groene knop.

Neem contact op