• Klantbeoordelingen: 9
  • Voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 60

Garantie

Garantieperiode van u aankoop bij www.123carcam.nl 

 

Heb je bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk? Wij volgen bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. De hieronder getoonde garantieregelingen gelden onverminderd de rechten die je als consument hebt op basis van de wet.

Waar in onder andere vermeld staat dat de artikelen die voor garantie aan gemeld worden in de originele staat moeten verkeren zonder schade en eventuele garantie stickers niet doorbroken en ook aanwezig moeten zijn. ZIE GARANTIEVOORWARDE

 
Fabrieksgarantie
123carcam.nl geeft standaard 1 jaar garantie op alle artikelen die je bij ons koopt. Fabrikanten bieden in veel gevallen een garantietermijn van meer dan een jaar, de zogenaamde fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan - indien van toepassing - in de gebruiksaanwijzing van het artikel of bij de omschrijving van het artikel op de site.


Contact bij een probleem

Indien u een probleem met een bij ons gekocht product heeft kunt u altijd even contact op nemen met ons via de mail ( vermeld altijd even het bestelnummer er bij voor snelle afhandeling ).
Wij zullen u Mail binnen twee dagen in behandeling nemen en via de mail contact met u zoeken.
Veel problemen zijn vrij eenvoudig zo op te lossen dus dat proberen we dan natuurlijk ook graag.
Meestal zijn het instelling of andere kleinigheidjes die zo optelossen zijn.
Is dit niet zo via de mail op te lossen dan hoort u van ons hoe het bij ons gekochte product naar ons op kan sturen.
Zodra wij U product ontvangen hebben gaan we gelijk kijken wat het eventuele probleem is en proberen dat ook zo snel mogelijk op te lossen.
Zodra wij U product terug sturen laten wij dat altijd even weten via de mail en sturen u dan ook een track code door zodat u kunt zien wanneer u het product kunt verwachten.

 

ALGEMENE GARANTIEVOORWAARDEN

Artikel 1. Toepasselijkheid

Deze algemene Garantievoorwaarden zijn van toepassing op alle 123CarCam producten met garantie.

Artikel 2. Definities

Importeur: 123CARCAM www.123carcam.nl.
Apparaat: het originele product zoals geleverd door 123CARCAM.

Artikel 3. Verantwoording

Dit 123CARCAM apparaat is ontwikkeld en gefabriceerd naar de hoogst mogelijke kwaliteitseisen in overeenstemming met de Europese veiligheidsnorm.

Artikel 4. Defect

Mocht er onverhoopt sprake zijn van een defect als gevolg van fabricage en/of materiaalfouten, dan garandeert 123CARCAM een kosteloos herstel (of vervanging) gedurende een periode van 12 maanden vanaf de aankoopdatum. Buiten deze periode worden reparaties hersteld tegen een gematigd tarief.

Artikel 5. Herstel

Voor herstel of vervanging dient het apparaat aangeboden te worden bij 123CARCAM. Tevens dient een kopie van de aankoopfactuur van het apparaat overlegd te worden.
En een duidelijke uitleg van het probleem of mankement dit voor snelle afhandeling van het herstel. 

Artikel 6. Gebruik

Deze garantie is alleen geldig wanneer het apparaat is gebruikt in overeenstemming met de
Gebruiksaanwijzing en voor het doel waarvoor het gemaakt is.

Artikel 7. Uitsluiting

Accu's en batterijen vallen niet onder garantie net zoals zuignappen of plak montage apparaten

Deze garantie vervalt indien:

  1. -   Op een van de genoemde documenten iets is veranderd, doorgehaald, verwijderd of onleesbaar gemaakt;

  2. -   Het model- (type) of productie (serie) nummer op het apparaat is veranderd, doorgehaald, verwijderd of onleesbaar gemaakt;

  3. -   Schade aan product door vallen, openmaken, veranderingen, of ondeskundig gebruik;

  4. -   Reparaties of wijzigingen zijn uitgevoerd door niet bevoegde service bedrijven of personen die aangesteld zijn door 123CARCAM;

  5. -   Als er andere software (firmware) is op gezet (wij hebben software om dit te controleren);

  6. -   Een defect een gevolg is van externe (buiten het apparaat gelegen) oorzaken, bijvoorbeeld blikseminslag, hitte, wateroverlast, brand, Anders dan bij geleverde laadkabels,verkeerd gebruik of onachtzaamheid.

 

 

Onterecht garantie aanvraag

 

Wij maken u erop attent dat het apparaat niet als defect kan worden beschouwd als wijzigingen of aanpassingen nodig zijn teneinde het apparaat te laten voldoen aan lokale of nationale technische normen die van kracht zijn in landen waar het apparaat oorspronkelijk niet voor ontwikkeld of geproduceerd is.
Om onnodig ongemak te voorkomen, raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing zorgvuldig te lezen voordat u contact opneemt. Voor product info kunt u zich wenden tot www.123carcam.nl.
Indien het apparaat niet goed functioneert of defect is, adviseren wij u contact op te nemen met uw leverancier of rechtstreeks met 123CARCAM. Kijk op www.123carcam.nl voor de correspondentie gegevens.
Producten kunnen bij garantie niet omgeruild worden voor andere producten zonder dit te overleggen met 123carcam

WAARSCHUWING!
Veranderingen aanbrengen in de firmware WORDEN UITGEVOERD OP EIGEN RISICO. WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR ENIGE SCHADE AAN UW DASHCAM ALS GEVOLG VAN DEZE INSTRUCTIES.
Onze software kan zien of er een andere firmware is geïnstalleerd alleen is het niet mogelijk die te herstellen na schade.

Dit valt dus buiten de garantie.

 

Heeft u nog vragen horen we dat graag.