• Klantbeoordelingen: 9.5

  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf € 60

Dashcams

Als we een dashcam aanschaffen of Auto camera kopen dan willen we er natuurlijk wel een dashcam dashboard camera die scherp beeld levert, en die klein is, en veel handige functies heeft. Hij moet niet opvallen in de auto en als je hem later wil uitbreiden met een extra camera moet dat ook kunnen.

Als dit een paar wensen zijn die u heeft  KIJK DAN HIER EVEN ==>  

Er zijn ook dashcams met een dual camera, dit is een extra camera die aangesloten wordt op de dashboard camera.
Deze kunnen op de achter kant van het voertuig gemonteerd worden en zo filmen wat er achter de auto gebeurt.
Vaak worden deze in de auto op het achterraam gemonteerd om zo te filmen naar achter.

Lees meer

 

Dashcam SWY-cam16 + GPS

Dashcam SWY-cam16 + GPS

Nieuwste dashcam met scherp beeld zowel overdag en in de nacht, met GPS en Gsensor

€ 135,00 € 175,00
Dashcam SWY-cam-18

Dashcam SWY-cam-18

Deze dashcam is kleiner dan een bankpas maar heeft een verbluffend goede beeld kwaliteit. Door da..

€ 75,00 € 85,00
Full Screen Binnenspiegel+GPS

Full Screen Binnenspiegel+GPS

Een camera binnenspiegel dashcam die laat u pas echt zien wat er allemaal achter de auto gebeurt. Niet alleen voor personen auto maar ook voor busjes. Bij ons standaard met GPS.

€ 139,00 € 175,00
BL1200+GPS

BL1200+GPS

Beste dashcam 2016 en 2017 voor als u op zoek bent naar de beste dashcam?

€ 149,00 € 199,99
Dashcam BL980C® + GPS

Dashcam BL980C® + GPS

De BL980C + GPS® van blackview inclusief GPS! En Ambarella A7LA70

€ 135,00 € 199,00
Dashcam Binnenspiegel +GPS

Dashcam Binnenspiegel +GPS

Binnenspiegel dashcam met dual camera en GPS, -optioneel TPMS -. Zeer mooie en scherp beeld

€ 145,00 € 175,00
Dashcam Mini Z1 1920 * 1080P

Dashcam Mini Z1 1920 * 1080P

Een mooie kleine dashcam met DH beeld kwaliteit, eenvoudige bediening en snel te monteren, ook te gebruiken als achter camera...

€ 36,50 € 47,50
Dashcam BL950A+ GPS

Dashcam BL950A+ GPS

Dash cam Kopen voor de beste prijs, De Dashcam GS90A+GPS / BL950A+ GPS met night vision , zeer geschikt als vrachtwagen dashcam

€ 120,00 € 165,00
Dashcam-G55

Dashcam-G55

Deze kleine dashcam is zeer eenvoudig achter de binnenspiegel te plaatsen en met 170° zichthoek zien we veel op de weg.

€ 84,50 € 110,00
G50

G50

Dashcam klein maar heel krachtig, Eenvoudig achter de spiegel van u auto te monteren en klaar. Deze hd dashboard camera gaat aan als u auto ook aan gaat. De dashcam gaat ook vanzelf uit. deze camera voor in de auto pas zo achter de spiegel.

€ 79,99 € 92,50
G1WH-T

G1WH-T

Een dashcam voor een lage prijs maar met zeer goed beeld. De G1WH-T is een topper voor zijn geld.

€ 68,50 € 97,50
Dashcam V10 1920 X 1080P

Dashcam V10 1920 X 1080P

Zeer kleine dashcam met 1920 X 1080 beeldresolutie. Eenvoudig achter de binnenspiegel weg te werken door het kleine formaat.

€ 47,50 € 59,50
BL950A Blackview

BL950A Blackview

De zelfde camera als de Dashcam GS90A, alleen dan zonder de GPS functie. Beeld kwaliteit en alles is het zelfde.

€ 112,50 € 155,00

Geheugen nodig voor dashcam

 

 

Steeds meer mensen zie de voordelen van een dashcam

Dashcams worden gebruikt in auto's en vrachtwagens, deze filmen wat er gebeurt op de weg. Een botsing of een vreemde situatie op de weg wordt allemaal vastgelegd door een dashboard camera. Deze afbeeldingen worden meestal opgeslagen op een geheugenkaart. Omdat een auto dashcam dashboard camera een ​​lus opname (loop recording) heeft, wordt de micro sd geheugenkaart vol geschreven en zodra de sd kaart vol is, worden de oudste afbeeldingen overschreven. Dit betekent dat we altijd over de actuele afbeeldingen beschikken. We kunnen deze afbeeldingen vervolgens gebruiken als er iets gebeurt op de weg. In het geval van een botsing kunnen deze afbeeldingen bijvoorbeeld worden gebruikt om de schuld te bepalen. Dit kan voordelig voor u zijn als het uw no-claim betreft.

De gevaren van telefoon gebruik in het verkeer.

De ANWB heeft een test gedaan waarbij afleiding werd getest. 15 minuten niet op je telefoon kijken als je een berichtje krijgt. Dan denk je wat is nou 15 minuten, nou voor veel mensen lijkt dit een probleem en pakken ze hun telefoon binnen die 15 minuten op om te kijken wat er voor bericht binnen gekomen is.

Ook achter het stuur wordt er nog steeds maar heel even op de telefoon gekeken, terwijl je met belangrijkere zaken bezig bent namelijk auto rijden. Doe jij mee met de ANWB Sturen zonder Gluren Challenge?  #sturenzondergluren

We hebben ze allemaal wel is gezien die auto’s die ineens eens even slingeren op de weg of ineens snelheid minderen en dan weer door rijden. Dit zijn vaak die mensen die even gluren op de telefoon. Die even de aandacht kwijt zijn van het verkeer en de telefoon belangrijker vinden dan auto rijden en het verkeer. Door telefoon gebruik in het verkeer maken we soms rare situaties mee op de weg. Het aantal ongevallen neemt toe, het is nog niet bewezen dat het door telefoon gebruik komt maar als je een dashcam hebt kan je dit wel mooi vastleggen met de dashcam.

Lage prijzen voor de beste dashcam

Omdat we direct contact hebben met de fabrikant, kiezen we zelf de beste dashcams uit. We kijken naar beeldkwaliteit en gebruiksgemak.

Daarom hebben we misschien niet het grootste assortiment maar de beste dashcam in hun prijsklasse. Je kunt 40 modellen hebben, maar als ze allemaal op elkaar lijken of te duur zijn voor hun prestaties, Dan zie je door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn ook dual dashcam 1080p hd met een tweede camera die op de achterruit kan worden gemonteerd. Op deze manier kunnen we ook achter onze film opnemen.

Auto Camera kopen

We kopen niet elk jaar een nieuwe auto camera. Dus als we vervolgens een dashboard camera kopen, willen we er een die goed en gemakkelijk te gebruiken is en een 170° graden cameras. Veel mensen kopen alleen een nieuwe dashboard camera als ze ook een nieuwe auto kopen. Dan willen ze een hd dashcam met lus opname of een mooie nieuwe spiegel dashcam met gsensor.

Als u vrachtwagenchauffeur bent, is het ook verstandig om een ​​vrachtwagen dashcam te gebruiken. Veel vrachtwagen camera's hebben een dashcam met gps en zijn een qhd 1440p dashcam en kunnen op rechte ramen worden gemonteerd en hebben een 170° wide angle  zicht hoek. En een dual dashcam is niet goed voor een vrachtwagen, omdat u vaak van oplegger moet veranderen. Voor vrachtwagens hebben we een dashcam die ook een grote SD kaart kan bevatten. Dat is handig omdat een vrachtwagenchauffeur lange dagen maakt en je dan geen dashcam met een kleine SD kaart nodig hebt. Nee, een vrachtwagenchauffeur wil alleen de beste dashcam kopen met qhd 1440p. De beeldresolutie van  quad hd is twee keer de 1080P hd dus ook twee keer beter beeld.

Beroepschauffeur dashcams

Natuurlijk hebben we de oplossing voor elke professionele bestuurder in een personenauto. Als we een grote auto hebben die vaak vol met goederen zit, is het handig om een ​​dashcam binnenspiegel te gebruiken. Dus je kijkt in de dashcam van de achteruitkijkspiegel wat er achter je gebeurt. Met een volle auto kan het soms moeilijk zijn om goed achter je te kijken, maar met de dual dashcam hoef je geen achtercamera apart te kopen. Dat is inbegrepen bij een binnenspiegel dashcam. Ook hebben deze  dashcams met parkeermodus die registreert parkeer schade. De  populairste dashcams voor beroepschauffeur zijn de SWY cam 16 met GPS en de full screen binnenspiegel dashcam.
Dashcams zijn een soort auto  action cameras deze filmen alles wat er op de weg gebeurt.

Een normale dashcam kan ook worden uitgebreid met een dual dashcam, maar deze kan niet als parkeerhulp worden gebruikt omdat het scherm een ​​stuk kleiner is dan met een achteruitrijcamera. We hebben een binnenspiegel dashcam met een 9,66 inch scherm, dat is spiegel vullend op die manier kunnen we goed zien wat er achter ons gebeurt. De binnenspiegel dashcam heeft ook lus opname (loop recording), zodat de dashcam constant blijft filmen zonder de geheugenkaart te formatteren. De GPS dashcams hebben een losse GPS antenne. Wij maken gebruik van keramische GPS antennes omdat deze gewoon een beter ontvangst hebben. Stel u rijd door Den haag met veel hoge gebouwen dan zal een GPS die in de dashcam is ingebouwd minder goed ontvangst hebben, dan is de kans dat we helemaal geen ontvangst hebben in Den Haag pas buiten de grote stad hebben we dan weer ontvangst. Met een losse keramische GPS hebben we dit probleem niet vanwege de goede ontvangst.

We verkopen geen mio mivue dashcam en ook geen Nextbase dashcam. We vinden de prijs te hoog voor de beeldkwaliteit die ze leveren. Voor een betere prijs hebben we een dashcam die veel betere videokwaliteit levert. Mio mivue en de Nextbase dashcam zijn zeker geen verkeerde dashcam maar we hebben ze niet te koop.

123carcam is officieel dealer van het merk SWY-cam en Blackview en carcam dash cam.

De Specialist in dashcams

Door onze jarenlange ervaring en specialisatie in dashboard camera's voor privégebruik en voor professionele chauffeurs en voor professioneel gebruik voor zorgverleners of waardetransport, weten we veel over dashboard camera's.
Een enthousiast team staat voor u klaar als u advies over dashcams wil, dus aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder!

Als u uw dashcam op werkdagen vóór 16.00 uur koopt, wordt deze dezelfde dag verzonden en ontvangt u hem morgen in huis.

 

: